Hoe Eenvoudig Opslag Op Google One Lidmaatschap Opzeggen?

Google-gebruikers kunnen zich eenvoudig abonneren op het Google one-lidmaatschap door te betalen. Door gebruik te maken van het Google One-lidmaatschap ontvangt u extra voordelen en meer opslagruimte op uw Google Drive. Het inschakelen van het Google One-lidmaatschap op Google Drive en het vergroten van de opslagruimte hiervoor is heel eenvoudig. Standaard wordt uw lidmaatschap van een lid automatisch verlengd voor het Google-lidmaatschap, maar soms wilt u het misschien niet verlengen en het Google-lidmaatschap opzeggen.

Heb je geen extra opslagruimte op je Google Drive meer nodig en wil je het Google van lidmaatschap opzeggen, volg dan de stappen die hieronder in dit artikel van Google Klantenservice staan ​​vermeld.

Stappen om opslag op Google One-lidmaatschap eenvoudig op te zeggen

Op het Android-platform

  1. Om de Google One-app op je Android-telefoon of -tablet te gebruiken, start je de Google One-app.
  2. Om je lidmaatschap op te zeggen, ga je naar de bovenkant van de pagina en selecteer je Instellingen.
  3. Om te bevestigen, selecteert u Lidmaatschap annuleren in het vervolgkeuzemenu.
  4. Je zou een e-mail moeten ontvangen waarin wordt bevestigd dat je lidmaatschap is opgezegd.

Een computer gebruiken

  1. Ga op je pc naar de Google One-website.
  2. Selecteer aan de linkerkant van het scherm Instellingen en vervolgens Lidmaatschap annuleren.
  3. Om te bevestigen, selecteert u Lidmaatschap annuleren in het vervolgkeuzemenu.
  4. Je zou een e-mail moeten ontvangen waarin wordt bevestigd dat je lidmaatschap is opgezegd.

Opmerking: als je je aanmeldt voor Google One op een iPhone of iPad via iTunes en later overstapt naar een Android-apparaat, kun je geen wijzigingen aanbrengen in je lidmaatschap of betaalmethode.

We hopen dat de stappen gemakkelijk te volgen waren wanneer u de Google one-lidmaatschapsruimte gemakkelijk zou kunnen opzeggen. Houd er rekening mee dat zodra het lidmaatschap wordt geannuleerd, de opslagruimte teruggaat naar de 5 TB vrije ruimte die beschikbaar is voor alle gebruikers. Zorg ervoor dat u uw bestanden en mappen van Google Drive op een andere locatie heeft opgeslagen, anders kunt u uw gegevens kwijtraken. Als je andere hulp nodig hebt met betrekking tot het Google one-lidmaatschap, bel dan het Google klantenservice nummer voor snelle hulp.