Hoe een Google Workspace-account snel te herstellen?

Workspace stelt u in staat om samen te werken met uw bedrijfsmedewerkers en als een groep te werken, zelfs als u vanuit huis werkt. Het is belangrijk om uw Google Workspace-account te beschermen tegen indringers en het veilig te houden. Dit is de reden waarom u vaak uw Google-werkruimtewachtwoord wijzigt, maar soms kan het wijzigen van het Google-werkruimtewachtwoord in regelmatig ertoe leiden dat u uw nieuwe wachtwoord krijgt. Wat kunt u doen als u het wachtwoord van uw Google-werkruimte bent vergeten?

Heeft u Google wachtwoord herstel gekoppeld aan uw Google Workspace-account? U bevindt zich mogelijk in een dilemma over hoe u uw account kunt herstellen. Daarom is het ondersteuningsteam van Google hier om u via dit artikel de vereiste hulp te bieden. Neem contact op met G suite Klantenservice als u denkt dat uw Google-account is gehackt voor onmiddellijke hulp.

Volg de onderstaande stappen als u een Google Workspace-account wilt herstellen.

Stappen om een ​​Google Workspace-account snel te herstellen

  1. Ga naar de herstelpagina van uw Google-account en voer uw Google-e-mailadres in.
  2. Zorg ervoor dat u een apparaat gebruikt dat wordt herkend door uw Google-accountkoppeling naar Google Workspace.
  3. Voer het laatste wachtwoord in dat u zich voor uw Google-account herinnert.
  4. Volg de stappen op het scherm, zoals het invoeren van het herstel-e-mailadres.
  5. Ontvang een code op uw herstel-e-mailadres, haal deze op en voer deze in op de herstelpagina.
  6. Als je wordt gevraagd om beveiligingsvragen te beantwoorden, beantwoord dan zoveel mogelijk vragen correct.
  7. Zorg ervoor dat u over alle juiste informatie voor uw Google-werkruimteaccount beschikt en voer alleen de juiste in.
  8. Zodra u zich als eigenaar heeft geïdentificeerd, wijzigt u uw Google-wachtwoord en slaat u het op een veilige locatie op

Bel ons op ons Google nummer om in contact te komen met Google account herstellen Klantenservice. Ondersteuningsmedewerkers van Google helpen u uw Google Workspace-account te herstellen als de bovenstaande stappen u niet hebben geholpen. We zullen de oorzaak vinden waarom de bovenstaande stappen niet hebben geholpen, en zullen u enkele van de beste stappen doorverwijzen om uw account binnen een minimale tijd te herstellen. Bel, e-mail of chat met de meest bekwame Google-agenten voor snelle ondersteuning.