Hoe Zet Ik Google Foto’s Over Met Een Mobiel Apparaat?

Bent u op zoek naar de meest geschikte stappen om uw Google Foto’s over te zetten met uw mobiele apparaat? Als dat zo is, moet je weten dat je zeker op de plek bent gekomen waar je zou moeten zijn. Zoals hier in deze blog, word je meteen geholpen met het nodige en je zult zeker geen spijt krijgen van je beslissing. Als u echter ook andere gerelateerde Google-vragen heeft, kunt u zonder aarzelen het Google bellen. Dan is het efficiënte team van experts er in een mum van tijd om u absoluut bruikbare oplossingen aan te reiken.

Hieronder volgen de stappen om uw Google Foto’s over te zetten met uw mobiele apparaat; je hoeft alleen maar de stappen te volgen zoals aangegeven om de gewenste resultaten te krijgen:

Allereerst moet u uw Google Foto’s openen en vervolgens op de knop ‘Delen’ klikken.

Vervolgens moet je bovenaan op de knop ‘Gedeeld album maken’ tikken.En nu moet je de titel van de foto’s die je wilt overzetten naar het andere account schrijven en vervolgens op de optie ‘Foto’s selecteren’ tikken.

Daarna moet je de foto’s selecteren die je wilt delen en vervolgens op de knop ‘Toevoegen’ in de rechterbovenhoek tikken.

U moet nu op de knop ‘Delen’ tikken.

En dan moet je het andere account selecteren waarmee je de foto’s deelt.

Eindelijk hoef je alleen maar op de knop ‘Verzenden’ onderaan te klikken om de uitnodiging naar je andere account te verzenden, zodat je toegang krijgt en foto’s kunt overzetten.

Nadat u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, moet u er goed aan doen om hetzelfde op elk moment zelf af te handelen. Maar als u problemen of vragen tegenkomt, kunt u altijd contact opnemen met het Google Klantenservice. En dan begeleiden de getalenteerde technici je meteen met verdere topoplossingen.