Wat Zijn De Stappen Om Google Documenten Op Een Ipad Te Bewerken?

Heeft u goede begeleiding nodig om Google Documenten op uw iPad te bewerken? Als dat zo is, zou je er geen spijt van krijgen om naar deze blog te komen. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u op elk gewenst moment het Google Klantenservice nummer bellen. Dan zullen de meest efficiënte experts u dienovereenkomstig helpen met de beste oplossingen.

Volg de onderstaande stappen zorgvuldig om Google Docs op uw iPad te bewerken:

  • U moet eerst de Google Docs-app op uw iPad openen.
  • En dan moet je op de miniatuurafbeelding van een document tikken om het te openen. En als u ervoor kiest om de lijstweergave te gebruiken in plaats van de miniatuurweergave, moet u de documentnaam in de lijst selecteren.
  • Vervolgens moet u onderaan het scherm kijken naar uw machtigingen met betrekking tot het document dat u hebt geselecteerd. Nu ziet u mogelijk ‘Alleen weergeven’ of ‘Alleen opmerkingen’ of ziet u mogelijk een potloodpictogram in de benedenhoek, dit geeft aan dat u door kunt gaan en het document kunt bewerken. Vervolgens moet u op het pictogram ‘Potlood’ tikken om het toetsenbord weer te geven.
  • U zult het document nu moeten bewerken, aangezien u gewoonlijk bekende tools gebruikt. U hoeft alleen maar de cursor te plaatsen waar u een nieuwe tekst moet typen of bestaande tekst moet markeren en vervangen.
  • Daarna moet u desgewenst de opmaakopties bovenaan het document gebruiken.
  • U moet ook op het pictogram ‘Menu’ in de rechterbovenhoek tikken om een ​​informatiepaneel voor het document te openen.
  • Nu hangt het allemaal af van uw machtigingen, u kunt ‘Zoeken en vervangen Delen en exporteren’ en opties voor ‘Afdruklay-out, voorgestelde wijzigingen’ enz. selecteren om offline toegang te krijgen.
  • Ten slotte worden uw wijzigingen opgeslagen terwijl u aan het bewerken bent. En als u nu klaar bent met het bewerken van het document, moet u op het vinkje in de linkerbovenhoek tikken om de bewerkingsmodus te verlaten.

U zou nu allemaal klaar moeten zijn om hetzelfde op elk moment zelf af te handelen. Als u echter met een probleem wordt geconfronteerd, kunt u contact Google servicenummer. Dan zorgen de technici voor verdere passende oplossingen