Google Meet Webcam Of Microfoon Uitschakelen Probleem

OVERZICHT

Google biedt een breed scala aan goederen en services om ons te helpen bij ons persoonlijke en professionele leven, zoals het verkrijgen van informatie, in contact blijven met vrienden en familie en het laten groeien van onze ondernemingen. Voor het verbinden, identificeren en autoriseren van tal van webservices van Google, zoals Google Meet, heeft u een Google account nodig. Google Meet is een geweldige communicatietool in tijden van pandemieën, omdat je gemakkelijk virtuele vergaderingen kunt plannen en bijwonen. Er doen zich van tijd tot tijd kleine problemen voor, maar deze kunnen gemakkelijk worden opgelost met de hulp en instructie van het ondersteuningspersoneel van Google.

Bij het bijwonen van een virtuele G-meet sessie kunnen deelnemers problemen tegenkomen, zoals verboden toegang om de camera en microfoon te gebruiken. De computer zal om toegang vragen om uw webcam en microfoon te gebruiken wanneer u voor het eerst deelneemt aan een Google Meet-vergadering, omdat u de toegang onbedoeld zou kunnen weigeren.

Neem voor elke vorm van technologische problemen contact op met Google Bellen Nummer. Gebruik verschillende ondersteuningskanalen, zoals webchat en gratis telefoonlijnen, om direct advies en advies te krijgen van technische autoriteiten die hier zijn om Gmail-klanten te ondersteunen met superieure inzet, snelle hulp en passende antwoorden met totale toewijding en verfijning.

VOLG DE ONDERSTAANDE STAPPEN OM UW OPLOSSING TE KRIJGEN:

Open indien mogelijk Google Meet in de Chrome browser.

Kies Start een directe vergadering in het dialoogvenster wanneer u op het tabblad Nieuwe vergadering tikt.

Selecteer de knop Camera en microfoon uitgeschakeld in de URL balk van Chrome.


Selecteer Elke keer meet google toestaan ​​om uw microfoon en webcam te gebruiken in het vervolgkeuzemenu.

CONCLUSIE

We hopen dat het volgen van dit advies u zal helpen het probleem op te lossen; Als u echter problemen blijft houden met de adviseur of andere zorgen heeft over Google services, is Bellen Google klantenservice nummer 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u bereikbaar.