Voeg GIF’s Toe Aan Google Presentaties Met Behulp Van De URL

Heeft u hulp nodig bij betrouwbare stappen om GIF’s toe te voegen aan Google Presentaties met behulp van de URL? Dan zul je zeker met de bovenste stappen begeleid worden. En als u ook andere Google problemen heeft, moet u het Google bellen. Dan zullen de zeer efficiënte experts u in een mum van tijd van het nodige voorzien.

Volg de onderstaande stappen om GIF’s toe te voegen aan uw Google Presentaties met behulp van de URL:

Allereerst moet u op de knop ‘Invoegen’ klikken.

En dan moet je de optie ‘Afbeelding’ selecteren.

Je moet nu ook de optie ‘Op URL’ selecteren.

Daarna moet je de URL plakken.

BELANGRIJK: Als u nu de afbeelding kopieert en plakt en niet de URL, stopt deze waarschijnlijk met afspelen en ziet het eruit als een stilstaand beeld.

Wanneer de URL wordt geladen, verschijnt uw GIF op uw scherm. Daarna hoeft u alleen maar op de knop ‘Invoegen’ te klikken.

U kunt nu doorgaan en de GIF wijzigen, verplaatsen of verwijderen door deze te selecteren.

TIP: Als u de GIF wilt verplaatsen, moet u deze met uw muis selecteren en vervolgens slepen en neerzetten waar u hem wilt hebben. U moet het formaat van de GIF wijzigen door op de begrenzingslijn te klikken en deze te slepen.

U kunt deze stappen volgen om GIF’s te uploaden vanuit uw Google Drive of Google Foto’s:

Allereerst moet u beginnen met het openen van uw presentatie en vervolgens op een dia klikken.

Vervolgens moet u op de optie ‘Invoegen > Afbeelding’ klikken.

En dan moet je de ‘Drive’ selecteren om een ​​GIF te uploaden vanuit Google Drive of Foto’s om er een te uploaden vanuit Google Foto’s.

En nu in de rechterbalk, moet je klikken op de GIF (of GIF’s) die je wilt invoegen. En klik vervolgens op de knop ‘Invoegen’ op het bericht dat verschijnt.

Ten slotte verschijnt de GIF op de dia. U kunt de GIF bewerken door deze te selecteren.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande procedure volgens de instructies, zou u graag hetzelfde willen doen. Als u echter een probleem ondervindt, kunt u contact opnemen met het Google Klantenservice. En de technici begeleiden u dan direct met de beste oplossingen.