Hoe De Achtergrondafbeelding In De Google Browser Wijzigen?

Wil je de achtergrondafbeelding in de Google browser kunnen wijzigen? Dan wordt u zeker meteen geholpen met nauwkeurige stappen. En als je andere gerelateerde zorgen hebt, kun je bellen met de Google klantenservice Nederland. De ijverige experts zullen u onmiddellijk de beste oplossingen ooit bieden.

Volg de gegeven stappen volgens de instructies om de achtergrondafbeelding van uw Google-browser te wijzigen:

  1. U moet beginnen met het openen van de Google Chrome-webbrowser en vervolgens moet u zich aanmelden bij uw account in de rechterbovenhoek.
  2. Klik vervolgens op de pagina ‘Nieuw tabblad’ op de optie ‘Aanpassen’ in de rechterbenedenhoek.
  3. Daarna moet u op het tabblad ‘Achtergrond’ van de pop-up een keuze maken uit de beschikbare achtergrondopties, of u kunt ook de optie ‘Uploaden vanaf apparaat’ selecteren om uw eigen afbeelding te gebruiken.
  4. Nadat je nu op een optie zoals ‘Black Artists Collection’ hebt geklikt, kom je in een ander scherm met de extra achtergrondopties binnen die categorie. En nu kunt u ofwel op ‘Dagelijks vernieuwen’ in de rechterbovenhoek klikken om Google door de achtergronden te laten bladeren of u kunt ook op een afbeelding klikken om deze als uw constante achtergrond in te stellen.
  5. Wanneer u een optie heeft geselecteerd, klikt u op de knop ‘Gereed’. Nadat u op de Chrome-tabpagina bent gekomen, ziet u de nieuwe achtergrondpagina rond de centrale zoekbalk.
  6. Ten slotte kunt u de kleur en het thema van uw Chrome-browser wijzigen via de pop-up ‘Deze pagina aanpassen’. En dan moet je op het tabblad ‘Kleur en thema’ klikken, dan moet je een kleurenschema kiezen. Nu moet u op de knop ‘Gereed’ klikken en dan kunt u de nieuwe kleuren zien die zijn toegepast op uw browserheader waar de geopende tabbladen live zullen zijn.
  7. Nadat u klaar bent met het hierboven gegeven proces, zou u tevreden en goed moeten zijn om te beginnen. Maar in het geval dat u problemen ondervindt, moet u gewoon Contact opnemen met Google telefoonnummer. De monteurs begeleiden u dan in no-time met het nodige.