Wat Zijn De Stappen Voor Het Verwijderen Van Bestanden In Google Drive?

Heeft u hulp nodig om de juiste stappen te weten voor het verwijderen van bestanden in Google Drive? Welnu, dan wordt u zo snel mogelijk met dezelfde begeleid. En als u ook andere zorgen heeft, kunt u altijd het Google Customer Care-nummer bellen. Dan zullen de getalenteerde en efficiënte experts er zijn om u dienovereenkomstig te helpen.

Volg de onderstaande stappen zorgvuldig om Google Drive-bestanden te verwijderen met uw computer:

  • Allereerst moet u de Google Drive-website bezoeken en vervolgens indien nodig inloggen op uw account.
  • Hierna moet u de map selecteren die u wilt verwijderen. En als u meer dan één item tegelijk wilt selecteren, moet u de ‘Ctrl of Command’-toets ingedrukt houden terwijl u de selectie maakt.

TIP: U moet ook weten dat u mogelijk niet alles in één keer kunt selecteren. Bijvoorbeeld – er zijn een paar bestanden in de ene map die u moet verwijderen en andere bestanden in een andere oudere, dan moet u de taak opsplitsen en eerst de eerste set verwijderen, en dan moet u naar de andere map gaan om te verwijderen hen.

  • En nu moet je het prullenbakpictogram selecteren dat zich in de rechterbovenhoek van het scherm bevindt. Waarna de bestanden direct naar de map ‘Prullenbak’ worden verplaatst.

Hieronder volgen de stappen om uw Google-bestanden te verwijderen met uw mobiele telefoon:

  • U moet eerst het bestand of de map zoeken die u wilt verwijderen. U kunt er ook naar zoeken of handmatig door het tabblad ‘Bestanden’ bladeren.
  • Vervolgens moet u op het menu met drie stippen ernaast tikken en vervolgens de knop ‘Verwijderen’ kiezen.
  • Als u meer dan één item tegelijk wilt verwijderen, moet u de eerste ingedrukt houden en vervolgens doorgaan met tikken voor de andere items. Hierna moet je bovenaan op het pictogram ‘Prullenbak’ tikken.
  • Ten slotte moet je bevestigen door de optie ‘Verplaatsen naar prullenbak’ te selecteren.

Als u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, moet u tevreden zijn met de resultaten. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Google service nummer. De technici zijn in staat om u direct te begeleiden met verdere betrouwbare oplossingen.