Betrouwbare Stappen Om Uw Mappen In Google Drive Te Kopiëren

Heeft u de meest betrouwbare stappen nodig om uw mappen in Google Drive te kopiëren? Als dat zo is, moet u weten dat u eindelijk bent aangekomen op de plaats waar u zou moeten zijn. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u altijd het Google bellen. Dan helpen de efficiënte en toegewijde experts u met de beste oplossingen.

Volg de gegeven stappen volgens de instructies om de gewenste resultaten te krijgen:

Voordat u begint met het kopiëren van een map met Google Drive op een desktop, moet u deze eerst installeren. U moet weten dat dit proces werkt voor elke Windows-pc of Mac. U hoeft alleen maar in te loggen op uw Google Drive account, vervolgens het tandwielpictogram rechtsboven te selecteren en vervolgens ‘Get Drive for desktop’ te selecteren.

En nu, in het installatiescherm, moet u ervoor zorgen dat u beide selectievakjes inschakelt, zodat uw koppelingsmappen op uw beide computers en Google Drive gemakkelijk te vinden zijn. En dan moet u de knop ‘Installeren’ selecteren om de installatie te starten.

Vervolgens zou je Google Drive moeten selecteren in het linkermenu, en dan heb je twee opties om bestanden te synchroniseren: Stream bestanden waarmee alleen bestanden worden gesynchroniseerd waarvoor je handmatig synchroniseren hebt ingeschakeld. En dan zullen de ‘Spiegelbestanden’ je hele Google Drive synchroniseren (dit kan veel schijfruimte in beslag nemen). Nadat je je keuze hebt gemaakt, moet je de knop ‘Opslaan’ selecteren.

Wanneer de synchronisatie is ingesteld, kunt u via Verkenner toegang krijgen tot de Google Drive-map die u wilt kopiëren en vervolgens met de rechtermuisknop op de map klikken en de knop ‘Kopiëren’ selecteren.

U moet de map nu overal in de Google Drive mapstructuur plakken waar u deze wilt hebben. En dan kunt u de map ook hernoemen nadat u deze hebt geplakt.

Ten slotte, wanneer de nieuwe map op uw computer wordt gesynchroniseerd met Google Drive, zou u de gekopieerde map moeten zien verschijnen met alle andere inhoud van de oorspronkelijke map.

Zodra u de bovengenoemde stappen hebt voltooid, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde aan te pakken. Als u echter een probleem ondervindt, kunt u contact opnemen met het  Google Klantenservice Nederland. De technici zullen u onmiddellijk begeleiden met verdere nuttige oplossingen.