Methoden Om Het Wachtwoord Van Uw Google Account Te Herstellen?

Wat Te Doen Voor Google Herstel?

Er zal nooit een off-base mogelijkheid zijn om uw geheime Gmail woord te wijzigen. Het is over het algemeen geweldig om uw geheime zin regelmatig te wisselen voor veiligheidsdoeleinden. Bovendien kan niemand zeggen wanneer er een beveiligingsbreuk zal plaatsvinden of aan de andere kant ervan uitgaan dat een programmeur je record op de achtergrond heeft ondermijnd.

Wijzig je Gmail-geheime woord zoals uurwerk om te garanderen dat je Gmail-berichten en opname-instellingen privé blijven. Ongeacht of je dit doet, het kan zijn dat je je geheime woord soms niet herinnert, omdat het zo vaak mogelijk wordt gewijzigd. Dit artikel laat je zien hoe je je geheime zin kunt wijzigen als je het niet bent vergeten of als je gewoon je strafblad wilt ophalen.

De meest effectieve methode om uw Google wachtwoord opnieuw in te stellen en er zijn een aantal manieren om uw Google account opnieuw in te stellen. De primaire strategie die we zullen behandelen, is de eenvoudigere keuze, en het werkt in het geval dat u niet kunt ondertekenen omdat u uw geheime woord niet bent vergeten. Hoe het gedaan wordt:

Ga naar de Google Recovery aanmeldingspagina en voer uw e-mailadres in. Klik vervolgens op Wachtwoord vergeten.

Voer de laatste geheime sleutel in die u zich herinnert en klik op Volgende. Onthoud dat dit niet uw laatste geheime zin hoeft te zijn, eventuele eerdere inlogcertificaten die aan dit record zijn gekoppeld, stellen u in staat om naar de volgende fase te gaan.

Blader nu door uw versterkende email. Je zoekt naar een e-mail met een 6 cijferige bevestigingscode. Opmerking: een email ter bevestiging of herstel email is een email die u aan uw record hebt toegevoegd.

Voer nu de 6-cijferige code in het daarvoor bestemde veld op de Gmail-site in.

Het accepteren van de code werkte, u kunt nu uw geheime zin opnieuw instellen.
In het geval dat deze techniek niet voor u werkt, is dit het juiste moment om het proces voor accountherstel te doorlopen. We zullen dat in het volgende gebied behandelen.

De meest effectieve methode om uw Gmail wachtwoord opnieuw in te stellen met behulp van accountherstel

In het geval dat je je Gmail geheime woord niet meer kunt herinneren en denkt dat je elke denkbare mix onder de zon hebt ingevoerd, kan dit een ideale gelegenheid zijn om het opnieuw in te stellen, ervan uitgaande dat je die waardevolle berichten ooit nodig hebt.

Om uw niet-onthouden Gmail geheime woord opnieuw in te stellen, moet u een email adres of mobiel telefoonnummer in uw record hebben. Op een andere manier kan Google geen bevestigingscode verzenden om deze opnieuw in te stellen.

Zonder een van de twee vereisten, vraagt ​​Google u opnieuw te proberen in te loggen, wat u tot stilstand brengt. De belangrijkste uitzondering is ervan uitgaande dat Google vaststelt dat u zich eerder op dat gadget hebt aangemeld, het toont bijgevolg de nieuwe geheime woordkeuze, ongeacht of u een echt geheim woord hebt ingevoerd. Dit is de manier om uw geheime sleutel opnieuw in te stellen.

Verken eenvoudig naar Google Account Recovery.

Voer het email adres in dat u probeert te openen en klik op “Volgende”.

Klik in de brief die verschijnt op “Een andere manier proberen”
Vraag een bevestigingscode voor uw verbonden mobiele telefoonnummer of
bevestigingsmail. Ervan uitgaande dat je slechts een van de twee hebt, zal het de code naar de ingeschreven keuze sturen. Voer de code in en klik op “Volgende”.

Maak in het scherm “Wachtwoord wijzigen” uw nieuwe geheime sleutel, bevestig deze en klik vervolgens op “Geheim woord opslaan”.

Na het opslaan van uw nieuwe geheime zin, verschijnt het scherm Beveiligingscontrole. Klik op “Doorgaan”. U ziet nu uw “Google-account”-pagina en uw nieuwe geheime zin is momenteel dynamisch.

Zoals onlangs is vermeld, vereisen de bovenstaande vorderingen een email ter versterking, een telefoonnummer of beide. In het geval dat u geen van beide beveiligingskeuzes heeft ingesteld, kunt u uw niet-onthouden geheime zin niet wijzigen, behalve als Google identificeert dat u eerder op dat gadget heeft ingestemd. Voor Google om eerdere login-gebeurtenissen te onderscheiden, slaat u het tikken op “Probeer een andere manier” over, zoals hierboven weergegeven in stap 3, en vermoedt u uw huidige of meer gevestigde geheime sleutel, alles bij elkaar genomen.

Wat te doen als er problemen optreden bij het herstel van Google?

Als u problemen ondervindt met Google herstel, kunt u contact opnemen met Bellen Google Nummer voor het oplossen van uw problemen voor herstel als er iets gebeurt.

Conclusie:- Na het lezen van deze blog zult u begrijpen hoe u uw Google-account gemakkelijk kunt herstellen.