Hoe Verbind Ik Google Mail Met Mijn Outlook Account?

Wilt u Google Mail verbinden met uw Outlook-account? Dan heb je door naar deze blog te komen zeker de juiste keuze gemaakt en word je direct geholpen met de beste oplossingen. Maar als u ook andere gerelateerde vragen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken: u moet gewoon contact opnemen met het Google klantenservice nummer. En dan zullen de meest toegewijde experts u helpen met verdere relevante instructies.

Hieronder volgen de stappen om uw Google Mail te verbinden met uw Outlook-account:

  • Allereerst moet u zich aanmelden bij Gmail vanuit een webbrowser, en vervolgens moet u het tandwielpictogram Instellingen rechtsboven selecteren om een ​​vervolgkeuzemenu te openen.
  • Daarna moet u de ‘Instelling’ kiezen uit de opties en vervolgens op het tabblad ‘Doorsturen en POP / IMAP’ klikken.
  • U moet nu ‘IMAP inschakelen’ selecteren naast IMAP-toegang en vervolgens moet u op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ klikken.
  • Nu moet u Microsoft Outlook openen en vervolgens op de ‘Alt + F’ -toetsen drukken om naar het tabblad Bestand te gaan. en dan moet je ‘Accountinstellingen’ kiezen in het Info-scherm om de ‘Account toevoegen’ wizard te starten.
  • En dan moet u uw naam, e-mailadres en wachtwoord in het daarvoor bestemde veld typen en nu moet u op de knop ‘Volgende’ klikken.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u op de knop ‘Voltooien’ klikken wanneer een bericht verschijnt dat Outlook succesvol is geconfigureerd voor uw account.
  • Ten slotte hoeft u eindelijk de knop ‘Verzenden / ontvangen’ in het lintmenu te selecteren en vervolgens te klikken op ‘Alle mappen verzenden / ontvangen’ om uw mappen met Outlook te synchroniseren.

Als u klaar bent met het bovenstaande proces, zou u zonder enig probleem toegang moeten hebben tot het benodigde. Als u echter problemen tegenkomt, moet u contact opnemen met het Google-servicenummer. Waarna de hoogopgeleide technici u voorzien van de beste oplossingen. En zij zullen ervoor zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.