Hoe Uitloggen Bij Meerdere Google Accounts?

De altijd aanmelden-functie is een raadselachtige functie die zowel goederen als slecht met zich meebrengt, maar niet noodzakelijk in gelijke verhoudingen. Met dit attribuut kunnen we altijd ingelogd zijn; maar een ding waar het niet mee bezig is, is veiligheid. Stel je de volgende situatie voor,

U bevindt zich in een bibliotheek, u heeft deze aangemeld om een ​​paar formulieren te downloaden, maar u moet er snel uit. Je logt in op je Google-account, downloadt de formulieren en voordat je kon uitloggen, valt de stroom uit. In dergelijke situaties bewaart Google de inloggegevens op die verschillende plek. Een goede eigenschap als het gaat om comfort, maar een nachtmerrie voor elke beveiligingsspecialist die een zout waard is.

Voor dergelijke omstandigheden is het een verstandige beslissing om te weten hoe u zich kunt afmelden bij meerdere accounts.

Google Contact Bellen Telefoonnummer biedt een manier om dit met twee klikken aan te pakken:

  1. Meld u aan bij het titelaccount. Nadat u bent ingelogd, scrolt u naar de onderkant van de pagina.
  2. Onder aan het scherm staat in een test, die veel lijkt op de kleine lettertjes, ‘Laatste accountactiviteit’. Selecteer de activiteit en krijg contextueel toegang tot de details. Deze stap zou uw eerste klik met zich meebrengen.
  3. Er is een optie die aangeeft “uitloggen bij alle andere websessies”. Als u op deze knop drukt, wordt u uitgelogd van alle systemen waarop u Google hebt gebruikt. In dergelijke gevallen kan deze optie als levensreddend worden beschouwd. Dit maakt de tweede klik.

Zoals beloofd, een methode met twee klikken om uit te loggen vanaf alle externe systemen. Uit voorzorg raadt onze technische ondersteuning u aan om van tevoren uit te loggen bij elke andere sessie.

Deze optie is relevant, maar er komen ook glitches voor. In dergelijke gevallen heeft u onze oplossingen nodig. Neem daarom bij vragen contact op met onze Technische Assistentie voor oplossingen via google Contact nederland.