Hoe koppel ik Google Documenten aan Google Agenda afspraken?

Heeft u hulp nodig bij het koppelen van uw Google Docs-bestanden aan Google Agenda-afspraken? Nou, dan heb je er zeker de perfecte blog van gemaakt en hier word je meteen begeleid. Maar als u ook gerelateerde zorgen heeft, kunt u het gmail bellen Nummer wanneer u maar wilt. En de ervaren experts bieden u meteen de beste oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om uw Google Documenten-bestanden snel te koppelen aan Google Agenda-afspraken:

  • Allereerst moet je naar Google Agenda gaan en vervolgens de knop ‘Maken’ selecteren.
  • Daarna moet je de details van je evenement invullen, zoals de naam en locatie, en dan moet je je genodigden toevoegen, nu moet je de ‘Meer opties’ selecteren.
  • En dan moet je in het venster ‘Meer opties’ de ‘Paperclip’ selecteren om een ​​bestand bij te voegen.
  • U moet nu op een bestand klikken en vervolgens naar ‘Selecteren’ gaan.
  • U kunt doorgaan en indien nodig andere bewerkingen uitvoeren, zoals deelnemers toevoegen, en dan hoeft u alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken om terug te keren naar de kalenderweergave.
  • En als u nu op de gebeurtenis in de kalenderweergave klikt, ziet u uw bestand als bijlage.
  • Eindelijk, eindelijk, moet u het bijgevoegde bestand selecteren om het te openen. En dan zouden de andere deelnemers aan de vergadering hetzelfde moeten doen.

Je kunt er ook voor kiezen om bezoekers rechten te geven voor het bekijken of bewerken. Net zoals je de bijlage hebt geopend in Google Docs, moet je op de knop ‘Delen’ klikken. Deze verschijnt in de rechterbovenhoek van het scherm. En dan moet u het juiste niveau van privileges selecteren voor elk van de ontvangers, zoals Editor, Viewer of Commenter.

Als u eenmaal klaar bent met de bovengenoemde stappen, zou u tevreden en goed moeten zijn om hetzelfde zonder problemen af ​​te handelen. En als u een probleem ondervindt, hoeft u alleen maar contact Bellen Google Nederland. En je hebt direct de monteurs ter beschikking om je verder te helpen.