Hoe Direct Streaming Beheren In Google Fiber?

Hoe kunnen we Google Fiber beheren?

Google is in alles gigantisch dan televisie en dat is ook hetzelfde. Het is mogelijk om na installatie extra tv-pakketten toe te voegen of te verwijderen als je Fiber TV als klant hebt.

Om tv-pakketten toe te voegen of te verwijderen,

Gebruik het e-mailadres en wachtwoord dat u gebruikt om in uw Fiber-account te komen, log in op Fiber.

Om uw tv-abonnement te wijzigen, gaat u naar het gedeelte Tv-pakketten van uw account en selecteert u Abonnement beheren.

Tv-bundels toevoegen of verwijderen door te klikken op Tv-pakketten toevoegen of verwijderen op de pagina Abonnementdetails.

Selecteer en/of deselecteer de tv-pakketten die u wilt toevoegen en/of verwijderen.

U kunt nu doorgaan. Uiterlijk van het scherm Wijzigingen bekijken

Klik op Bewerken naast elke revisie die u wilt maken nadat u uw wijzigingen heeft gecontroleerd.

De algemene voorwaarden kunnen worden bekeken door op de blauwe links in het acceptatievak te klikken nadat u de wijzigingen heeft geverifieerd. Verzenden als je alle vakjes hebt aangevinkt en akkoord gaat met de algemene voorwaarden

Er zijn niet veel alternatieven voor ouderlijk toezicht voor Google Stream als je Google Fiber in huis hebt. Op het moment van schrijven zijn er geen ouderlijke beperkingen opgenomen in Google Fiber.

Ouderlijk toezicht is echter wel beschikbaar op Google Fiber TV’s.

In het Helpcentrum van Google Fiber TV staat dat ouders volgens Google de toegang tot films en programma’s kunnen blokkeren waarvan ze niet willen dat hun kinderen ernaar kijken. Beoordelingen voor zowel speelfilms als televisieprogramma’s, evenals adviserende inhoud en inhoud zonder beoordeling zijn allemaal beschikbaar. Toegang tot Google Fiber-apps zoals Netflix en VUDU is mogelijk ook beperkt.

Ouderlijk toezicht kan op twee verschillende manieren worden geopend en geïmplementeerd, afhankelijk van of u de nieuwste of verouderde versie van Google Fiber gebruikt. We beginnen met de meest recente iteratie.

Om de instellingen op uw afstandsbediening te openen, drukt u op de knop Instellingen.
Klik op de knop OK om uw actie te bevestigen.
Zorg ervoor dat de optie Ouderlijk toezicht is geselecteerd en druk vervolgens op OK.
De pagina Instellingen voor ouderlijk toezicht is toegankelijk door op die link te klikken. Selecteer de optie “Ouderlijk toezicht” om ze in te schakelen.
Er wordt een viercijferige invoerprompt voor de blokkeringscode weergegeven.

Met de optie Instellingen voor ouderlijk toezicht wijzigen kun je het type inhoud kiezen dat je wilt blokkeren nadat je je vergrendelingscode hebt bevestigd en ouderlijk toezicht hebt ingeschakeld.

Zowel het verbergen van kanalen voor zoekresultaten en kanaalgidsen (weergegeven door rode verbodsborden of een “geen symbool”) als het beperken van de mogelijkheid om ze te bekijken (weergegeven door een groen slotsymbool) zijn mogelijke opties.

Wat zijn enkele problemen met Google Fiber?

De films en televisieprogramma’s van uw kinderen kunnen ook worden geblokkeerd op basis van welke inhoud voor hen ongepast wordt geacht, en omgekeerd. U kunt de toegang tot Google Fiber TV-apps zoals Netflix, VUDU en YouTube blokkeren, evenals onwettige aankopen van inhoud. Om de bewerkingsmodus te verlaten, drukt u eenvoudig op de knop Exit op uw afstandsbediening. Zorg ervoor dat al uw bewerkingen worden opgeslagen.

Van tijd tot tijd kunt u enkele veelvoorkomende problemen tegenkomen met het beheer van glasvezel-tv. Het wordt aanbevolen om contact op te nemen met de Google-klantenservice voor uw problemen. U kunt het Google bellen nummer gebruiken om contact op te nemen met het ondersteuningsteam.

Conclusie:- Na de eerste keer dat u deze blog leest, kunt u, als u problemen ondervindt, contact met ons opnemen voor meer informatie of een Google-nummer om uw problemen gemakkelijk op te lossen.